keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Tutkittua tietoa Life Detoxin toiminnasta

Life Detox-koneen käyttäjät kouluttautuvat säännöllisesti ja jakavat samalla tietoa keskenään kehonpuhdistusmenetelmän hyödyistä ja asiakaskokemuksista. Kävin koulutuspäivillä Tampereella, jossa oli mukana parikymmentä Life Detox -koneenkäyttäjää eri puolilta Suomea.

Päivän aikana saimme tärkeää taustatietoa siitä, mihin menetelmä ja koneen toiminta perustuu. Luennoitsijoina olivat ydinfyysikko Yrjö Laakso sekä kemisti Juha Tapani Välimäki Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Välimäki kertoi seikkaperäisesti, mitä Life Detox -menetelmässä tapahtuu kehossa ja mitä tapahtuu jalkakylpyvedessä ja laitteessa. Lyhyesti kerrottuna menetelmä perustuu sähkövirralla pakotettuun hapetus-pelkistysreaktioon eli elektrolyysiin. Sen ansiosta laitteeseen kytketyn ihmisen lymfakierto aktivoituu ja kehon oma puhdistusreaktio käynnistyy.
Kemiallisesti ja sähköopillisesti Life Detox-laite on täysin turvallinen. Life Detox -koneenkäyttäjä osaa selittää asiakkaalleen tarkemmin, mitä puhdistuksen aikana tapahtuu ja miksi.

Onkin hyvä pitää mielessä, että ns. detox-koneita on myynnissä erilaisia ja käsittelyjä antavat myös ihmiset, joilla ei ole minkäänlaista koulutusta koneen käyttöön. Koulutetut Life Detox -tiimiläiset on listattu osoitteessa www.lifedetox.eu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko jakaa kokemuksesi hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä?
Olet myös tervetullut kysymään lisää asiasta.
Blogin pitäjä lyhentää tekstejä tarvittaessa tai jättää halutessaan kommentin kokonaan julkaisematta.