perjantai 5. elokuuta 2011

Oikotietä ei ole keksitty

Life Detox auttaa kehoa vapautumaan myrkyistä ja kuona-aineista aktivoimalla lymfakiertoa jalkakylvyllä, jossa on lievä sähkövaraus. Kuona poistuu tehostetusti ulos elimistöstä jalkojen ihohuokosten kautta ja hapettuu vedessä silminnähtäväksi.
Life Detox -käsittely vaikuttaa useimmilla ihmisillä jo parin-kolmen kerran jälkeen, jotkut tuntevat jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen virkeyden lisääntyneen.
Life Detox ei ole kuitenkaan mikään poppakonsti, jolla korvataan epäterveellinen elämä ja saadaan helpolla aikaan parempi olo. Se on kokonaisvaltainen näkemys siitä, miten ihminen auttaa omaa kehoaan toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siihen kuuluu oikeanlainen ravinto, runsas puhtaan veden juonti ja liikunta, henkistä hyvinvointia unohtamatta.
Menetelmä korjaa elimistöä pois happamuudesta kohti emäksisyyttä - asia, joka on kovasti noussut tietoisuuteen viime vuosina. Happamuutta aiheuttavat etenkin runsas punaisen lihan syönti, jauhot, sokeri ja pitkälle käsitellyt ja lisäaineita sisältävät ruuat, tästä aiheesta on saatavana runsaasti tietoa!
Koska Life Detox -kylvyn tulos on niin konkreettisesti nähtävissä - jalkakylpyvesi on kuin likaista liejua puolen tunnin käsittelyn jälkeen - se on mainio kimmoke terveellisemmän elämän aloittamiseen. Kun yöuni paranee, turvotus ja kivut vähenevät ja virkeys lisääntyy, jaksaa myös paremmin venytellä ja ulkoilla ja kiinnittää enemmän huomiota ruokailuunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko jakaa kokemuksesi hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä?
Olet myös tervetullut kysymään lisää asiasta.
Blogin pitäjä lyhentää tekstejä tarvittaessa tai jättää halutessaan kommentin kokonaan julkaisematta.